V2-klocka hemskärmslayout

När skärmen har låsts upp. Du kommer fram till hemskärmen enligt nedan:

Övre vänstra knapp - Om du trycker på den övre vänstra knappen kommer du att stänga av klockan. Du blir ombedd att bekräfta avstängningen.

Nedre vänstra knappen - Tar dig in i avsnittet "Inställningar" på klockan. I det här området kan du ändra klockinställningarna för att visa mätare snarare än meter.

Övre högra knappen - Innan du börjar din runda måste du välja ett spelläge, för att göra det måste du komma åt spellägesskärmen genom att trycka på den övre högra knappen. Klicka här för mer information om de olika spellägena.

Nedre högra knappen - För att ansluta klockan till Shot Scope-appen på en mobil eller surfplatta måste du sätta klockan i Bluetooth-läge. Du gör detta genom att trycka på den nedre högra knappen på klockan.