Hur du bär din klocka när du spelar

Shot Scope-klockan ska bäras på din handskehand, högerhänt golfare ska bära den på sin vänstra hand och vänsterhänt golfare till höger. Klockan måste vara inom 10 cm från taggen när du svänger klubben, därför är det viktigt att du inte bär klockan för högt på handleden. Det bör inte heller bäras något annat handledsslitage tillsammans med ditt Shot Scope på någon av handleden. Se också till att skärmen vetter mot himlen.

Som standard är klockan konfigurerad för högerhänta spelare. Klicka här för att se hur du kan ändra klockan till vänsterhänta inställningar.