Hur du laddar din klocka

Din V2 kan laddas från alla USB-portar eller USB-kompatibla väggladdare. Använd den medföljande mikro-USB-kabeln eftersom den är specifik för klockans design.

Klockskärmen visar att enheten är ansluten och att procenttalet batteri håller kvar. När klockan är fulladdad kommer den att visa 100%.

När du först får ditt Shot Scope rekommenderar vi att du laddar helt före din första omgång. Tillåt upp till fem timmar innan klockan laddas helt.

Batteriets livslängd är ungefär 5-6 timmar om du spelar i GPS + spårläge eller PRO-läge, om du spelar endast i GPS-läge kommer batteriet att pågå i 7-8 timmar.

Taggarna för dina klubbar är helt passiva och innehåller inte ett batteri. Det finns inget behov av att de tas bort eller debiteras.