Hur fungerar PinCollect?

PinCollect är unik för Shot Scope och denna innovativa teknik gör det möjligt för oss att hitta stiftets stift på varje hål du spelar, vilket ger dig förbättrad statistik över förläggning, kort spel och strategi.

Hur använder jag PinCollect?

PinCollect är en mycket enkel funktion att använda och kommer snabbt att bli en del av din rutin på kursen. När du når en grön kommer din klocka att ändras till PinCollect-skärmen. Den här skärmen visar siffrorna 0-3, som representerar antalet putts tagna på hålet. Ett fyra putt-alternativ kan hittas genom att trycka på menyknappen för att ta dig till den andra PinCollect-skärmen. När du har gått ut, tryck helt enkelt på det nummer som korrelerar med antalet putts som tagits, över hålet, så kommer stiftplatsen att sparas.

Varför är det viktigt att använda PinCollect?

PinCollect är en viktig del av prestandaspårningskapaciteten för din Shot Scope V2. Utan det kan vi inte ge dig den exakta statistiken för kortläggning, kort spel och strategi. PinCollect är det enda sättet att vi kan avgöra var stiftet befinner sig på en given dag. Så om du inte använder PinCollect, har vi inget sätt att veta om ditt tillvägagångssätt / chip var 30 ft eller 10ft bort eller om putten du holed var en 15-footer snarare än en 5-footer. Därför är PinCollecting över koppen avgörande för att ge dig sann och korrekt statistik.

PinCollect bekräftar också antalet putts du har tagit. På grund av lätt kontakt med bollen kan det ibland vara svårt att plocka upp små putter eller knacka på insatser. PinCollect gör det möjligt för oss att vara säkra på antalet putts som tas och säkerställer därför korrekt statistik och poäng.

Vad händer om jag glömmer att PinCollect?

Oroa dig inte om du glömmer att PinCollect ibland.

Om du glömmer kan du lägga till stiftpositionen i redigering och flytta dina putts efter behov. Klicka och håll nålen på kartan och dra den till önskad plats. Även om detta inte är så exakt som att använda PinCollect, gör det fortfarande möjligt för systemet att generera detaljerad statistik.