Hur registrerar jag påföljder på min V2?

För att navigera till påföljdsskärmen, tryck på "Meny" -knappen. Knappen 'Meny' är den mittersta knappen på vänster sida. Påföljdsskärmen har fyra alternativ:

Lost Ball - Övre vänstra knapp

Släpp - Höger övre knapp

Provisorisk - nedre vänstra knappen

Straff - knapp nederst till höger

Vilket straffalternativ ska jag använda?

Förlorad boll

Alternativet för borttappad boll ska användas när du har tappat bollen eller träffat ett skott utanför gränsen. Detta lägger automatiskt till ett straffslag i dina data. Klockan vet att du nu spelar ett nytt skott från samma plats. På skärmen visas texten "Inspelad" för att indikera att knapptryckningen var framgångsrik. Klockan återgår till fram- / mitten / baksidan

GT_Round_Penalty.png  GT_Penalty_recorded.png

Släppa

Släppalternativet ska användas när du har tagit ett strafffall, du bör spela in det här där du bestämmer dig för att släppa snarare än på platsen för nästa bild. Detta kommer automatiskt att lägga till ett straffskott till din poäng och berätta för klockan att nästa skott hit inte är där det sista skottet slutade men i själva verket var du träffar nästa skott från. Detta kan vara efter att ha slagit bollen i en vattenrisk eller hittat din boll i en ospelbar lögn. På skärmen visas texten "Inspelad" för att indikera att knapptryckningen var framgångsrik, då kommer klockan att återgå till fram- / mitten / baksidan.

GT_Round_Penalty.png  GT_Penalty_recorded.png

Prov

Alternativet 'prov' bör användas om du spelar en preliminär boll från vilken plats som helst på banan. Tryck på knappen 'prov' innan du spelar din preliminära boll. Detta kommer att låta systemet veta att du har spelat ett skott och sedan spelat ett annat skott som ett provisoriskt från samma plats. Skärmen kommer att ändras för att ställa frågan "Lost Ball?" Och ger dig möjlighet att köra en tre minuters timer genom att trycka på stoppurikonen när du börjar leta efter din boll. När du har letat efter din boll ska du svara på frågan om "Lost Ball?" varhelst nästa skott spelas från. Om svaret är 'Nej' kommer klockan inte att lägga till ett straffslag och kommer att ta bort det preliminära skottet som ett räknande skott. Skärmen visar "Uppdaterad" efter att du har svarat på den förlorade bollfrågan och sedan återgå till fram- / mitten / baksidan.

GT_Round_Penalty.png  GT_Penalty_LostBall.png  GT_Penalty_LostBall_timer.png  GT_Penalty_LostBall_Updated.png
Straff

Straffalternativet bör användas när ett slag eller tvåtaktsstraff inträffar, detta är straffar som att vara sent på en starttid eller bollen slår dig etc. Ett tryck på knappen kommer att spela in en straff för att spela in två straffar eller mer måste du återgå till straffskärmen och trycka på 'straff' igen. När "straff" har valts visar skärmen "Inspelad" och återgår sedan till front / mitten / baksidan.

GT_Round_Penalty.png  GT_Penalty_recorded.png