Fungerar min V2 på vintergräsplaner och tee?

På grund av den tillfälliga layouten för vintergröna är V2 tyvärr inte optimerad för användning i den här inställningen. Detta beror på krav på kartläggning av kartor och den förändrade positionen för greener / tees gör att vi inte kan kartlägga kursen exakt eftersom vi inte har något sätt att veta var greenholderen kommer att placera dem. Därför ger V2 reducerad funktionalitet på vintergröna / tee.