Vad är skillnaden mellan lägena och när skulle jag använda dem?

Shot Scope V2 har tre spellägen som kan väljas före din runda för att säkerställa att din upplevelse är så användbar som möjligt, beroende på spelstil. Välj mellan GPS, PRO och GPS + Track innan du startar för att bestämma hur din klocka ska fungera under din runda. Klicka här för instruktioner om hur du ändrar läget.
GPS-läge: Ger främre, mellersta och bakre trädgårdar på skärmen på klockan under din runda. Det ger dig också avstånd till framsidan och baksidan av faror, klicka här för mer information om hur faror avstånd fungerar. Det här läget samlar inte in information om prestandaspårning.
PRO-läge: samlar automatiskt in prestationsspårningsdata för retrospektiv spelanalys. Det här läget ger inga GPS-avstånd på din klocka medan du spelar.
GPS + spårläge: Detta läge ger både GPS-avstånd och prestandaspårning, detta är det mest populära läget hos våra användare.