Lägga till skott och utslagsbilder på redigeringspanelen

Lägga till ett skott
Välj först bilden före det saknade skottet. För det andra, klicka på knappen i skjutpanelen som säger "Skott". Slutligen, klicka på "Lägg till" -knappen, detta kommer att infoga ett nytt skott i din runda. När det nya skottet har lagts till kan du sedan redigera skottet för att återspegla vad som hände på banan.

Lägga till en saknad utslagsplats
För att lägga till ett saknat tee-skott väljer du knappen "Lägg till saknad tee-skjut" som sitter under hålnumret. När du klickar på knappen "Lägg till saknad tee-skott" visas en popup-ruta. Välj "Lägg till" -knappen så kommer den saknade utslagsplatsen att läggas till i hålet.