Hur man skapar klubbar med instrumentpanelen My Bag-funktionen

Manuellt skapa klubbar

Följ dessa anvisningar för att lägga till en ny klubb:

1) Navigera till sidan Min väska. Klicka här för instruktioner om hur du gör det.

2) Rulla ner skärmen tills du kan se en blå knapp som heter 'Lägg till klubbar'.

3) Klicka på knappen som säger 'Lägg till klubbar'.

4) En stor pop-up kommer då att visas på skärmen, klicka på avsnittet som säger 'Type' och det ger dig sedan en lista över olika klubbtyper.

5) Klicka på alternativet som är tillämpligt på klubben du vill skapa, till exempel 'Wood' om du vill skapa en 5 wood club.

6) När du har valt en "Type" kommer "Club" -avsnittet att bli tillgängligt. Klicka på det här avsnittet och välj sedan vilken klubb som är tillämplig. Till exempel "5 trä" om du vill skapa en 5 träklubb.

7) När du har valt en "Klubb" kommer avsnittet "Gör" att vara tillgängligt. Klicka på det här avsnittet och välj sedan märket som gäller för klubben du skapar. Till exempel 'Titleist' om du vill skapa ett Titleist TS2 5-trä.

8) När du har valt "Make" kommer avsnittet "Model" att vara tillgängligt. Klicka på det här avsnittet och välj sedan den modell som är tillämplig på klubben du skapar. Till exempel 'TS2' om du vill skapa ett Titleist TS2 5-trä.

9) När alla dessa avsnitt har fyllts i bör knappen "Skicka" vara tillgänglig. Klicka på detta så kommer den klubben att skapas till ditt konto.

Kom ihåg: att helt enkelt skapa en klubb gör inte den aktiv, den måste tilldelas en klubb först. Endast klubbar som fysiskt har taggats och sedan tilldelats samma tagg i My Bag-funktionen kommer att samla in data. Klicka här för att ta reda på hur du gör det.

Automatiskt skapade klubbar

Om du inte skapade din My Bag innan du spelade en runda kommer systemet automatiskt att ha skapat klubbar för dig. Dessa kommer också att tilldelas automatiskt. Din My Bag kan se ut som bilden nedan:

Det här är inget problem, du kan redigera standardklubbarna och ändra dem till vad du vill. Du behöver inte skapa en annan uppsättning klubbar, redigera dessa klubbar till den uppsättning du har. Klicka här för mer information om hur du redigerar en befintlig klubb.