Tilldela klubbar till taggar med My Bag på instrumentpanelen

När man använder standard 16-taggar kan en golfspelare ha 15 aktiva klubbar och en aktiv putter när som helst. Taggar samlar in uppgifterna för klubben, tilldelar uppgifterna i efterhand till vilken klubb den taggen är kopplad till på Min väska. Om du till exempel tilldelar taggen 'X1' till din drivrutin visas alla data som X1-taggen samlar in som en förarklubb i data och inte som 'X1'.

Därför är det viktigt att rätt taggar tilldelas rätt klubbar. Endast klubbar som har en tagg som är fäst i greppet kommer att samla in data, tänk på detta när du skapar klubbar. Även om du kan ha så många klubbar som du vill på instrumentpanelen, samlar de bara in data när de tilldelas en tagg i Min väska.
Börja med att skapa alla klubbar som du använder på banan. Antalet klubbar spelar ingen roll, du kan ha så många klubbar som du vill på din instrumentbräda men vi rekommenderar att du håller den till de du använder, annars kan det bli rörigt och förvirrande. Klicka här för mer information om hur du skapar klubbar.
När du har skapat alla klubbar måste du tilldela dessa till en tagg. Taggarna ska matcha klubben som de sätts in i med hjälp av etiketterna längst upp. De 16 taggarna och klubbarna som dessa är tilldelade på My Bag representerar dina aktiva klubbar i verkligheten och kommer att vara de enda som samlar in data. När du går ut en runda, se till att alla klubbar i din väska har en tagg och att denna tagg tilldelas korrekt i Min väska. Klicka här för instruktioner om hur du ställer in dina taggar.
Kom ihåg att du måste använda P-taggen för din putter. Ingen annan tagg fungerar med en putterklubb.
När du skapar en ny klubb kommer den automatiskt att sitta i det nedre avsnittet på sidan. Det kommer att ligga under avsnittet "Otilldelade klubbar" eftersom det inte har länkats till en tagg än.

För att tilldela denna klubb klickar du bara på och drar klubben från avsnittet "Tilldelade klubbar" och släpper den över taggen du vill länka den till. För att till exempel koppla en ny 5 träklubb till 'X1' -taggen, dra bara 5 träklubben från 'Otilldelade klubbar' och släpp den över cirkeln som visar 'X1' i avsnittet 'Taggar'.

När du tilldelar en ny klubb till en tagg som redan används måste du först ta bort den gamla klubben genom att klicka och dra klubben till avsnittet "Otilldelade klubbar". Detta kommer sedan att frigöra taggplatsen för en ny klubb. Du kan sedan klicka och dra den nya klubben till den nyutrymda taggplatsen.