Hur fungerar avståndet till bunker och vattenhazards?

Om du vill se faror på hålet trycker du på den övre vänstra knappen bredvid riskikonen.
På den här skärmen kommer de närmaste två farorna över 100 meter att presenteras för dig om det inte bara finns en eller inga faror på hålet. En bunkersrisk har en ikon som representerar en bunkerform och en vattenrisk kommer att ha en vattenikon.

Varje faraikon kommer att placeras antingen på vänster sida av skärmen eller på höger sida av skärmen för att ange de faror som är relevanta för hållayouten. Om faran är på vänster sida av hålet kommer siffrorna att vara på höger sida och vice versa.

GPSMode_HazardView_Furthest.png   GPSMode_HazardView_Left_3x.png
Bredvid varje fara kommer två siffror att vara, det första numret anger avståndet fram till faran och det andra är på baksidan av faran. När du går mot dessa faror kommer avståndet att uppdateras. När du har passerat faran försvinner den från skärmen och den nya närmaste faran är den första faran som visas.

Om du vill se faror som är längre bort på hålet trycker du på den övre högra högerknappen bredvid pilen uppåt. Detta kommer att flytta fareskärmen upp en fara, vilket betyder att du nu tittar på den andra och tredje närmaste faran. Om det inte finns någon pilikon på displayen betyder det att det inte finns några ytterligare faror och du tittar för närvarande på den bortre faran. Om du vill återgå till visningsrisker som är närmare dig trycker du på den nedre högra knappen bredvid pilens ikon nedåt. Om det inte finns någon pil på skärmen tittar du på närmaste fara.

GPSMode_HazardView_Furthest.png   GPSMode_HazardView.png
Tryck på den övre vänstra knappen bredvid linjalikonen för att navigera tillbaka till den främre / mitten / bakre skärmen.