Så här ändrar du klockan till vänsterinställningar

Handinställningar kan ändras på antingen desktop-appen eller mobilappar. Klockan är inställd för en högerhänt spelare som standard.

iOS-app

Följ instruktionerna nedan för att ändra handinställningar med din iOS-mobilapp:

1) Anslut din klocka till mobilen eller surfplattan till Shot Scope-appen.

2) Navigera till "Profil" -sidan på din app genom att först trycka på fliken "Mer" längst ner till höger, sedan klicka på fliken "Profil" från alternativen som visas.

3) Klicka på väljaren bredvid texten "Byt till vänsterinställningar".

4) Klicka på alternativet 'OK' från popup-fönstret som visas.

Klockan kommer nu att ställas in på vänsterhandiga inställningar.

Android-app

Följ instruktionerna nedan för att ändra handinställningar med din Android-mobilapp:

1) Anslut din klocka till mobilen eller surfplattan till Shot Scope-appen.

2) Navigera till "Profil" -sidan på din app genom att trycka på menyknappen uppe till vänster och tryck sedan på det övre avsnittet i pop-fönstret där din e-postadress och profilbild är.

3) Klicka på växeln där det står 'Handinställningar'.

4) Klicka på "Acceptera" i popup-fönstret som visas.

Klockan kommer nu att ställas in på vänsterhandiga inställningar.

Desktop-app

Följ instruktionerna nedan för att ändra handinställningar med din app:

1) Anslut din klocka till skrivbordsappen Shot Scope.

2) Navigera till sidan My Shot Scope genom att klicka på fliken som säger "My Shot Scope".

3) Klicka på fliken Inställningar från de nedrullningsalternativ som visas.

4) Klicka på växeln där det står 'Handinställningar'.

5) Klicka på "Acceptera" i popup-fönstret som visas.

Klockan kommer nu att ställas in på vänsterhandiga inställningar.