Vad är min väska?

My Bag är en funktion på Shot Scope-instrumentbrädan och appar som låter dig skapa en databas över alla klubbar du använder, oavsett hur många som kan vara, och spåra prestandan för dessa. Varje Shot Scope-system har 16 taggar som är skruvade i grepparna i klubbarna du vill spåra.

Varför ska jag använda den?

Min väska låter dig jämföra prestandan hos ett obegränsat antal klubbar utan begränsningar.

Insamling av ny information för nya klubbar möjliggör direkt och insiktsfull jämförelse av klubbar. Om du till exempel har två drivrutiner eller tre puttar kan du skapa alla dessa klubbar, göra dem aktiva när de används och sedan jämföra data. Du kan sedan spela med de klubbar som presterar bäst för dig.

My Bag tutorial video: