Hur du laddar ner kurser på din klocka med skrivbordsappen

Följ instruktionerna nedan för att ladda ner kurser på din klocka med skrivbordsappen.

1) Anslut din klocka till skrivbordsappen. Klicka här för instruktioner om anslutning av klockan.

2) Navigera till avsnittet "Kurser" i appen. På vänster sida av skärmen finns en flik med namnet 'Kurser', klicka på den här fliken.

3) När du väl är på skärmen "Kurser" kan du söka i vår databas för att hitta kurser genom att antingen använda den lokala platsfunktionen eller genom att söka ett kursnamn i sökfältet. För att använda kurserna i närheten klickar du på knappen "Närliggande plats" till höger på skärmen. För att använda sökfältets funktion klickar du på sökfältet, skriver in kursens namn och trycker sedan på 'Enter' på tangentbordet.

* Om du inte hittar den kurs du letar efter kan du söka efter kursen endast med hjälp av kursens nyckelord, till exempel 'Augusta'.

4) Kurser som inte är aktiva på klockan är markerade med en plusikon. Klicka på plustecknet så kommer kursen att läggas till i din lista för redo att synkronisera.

5) När du har lagt till kurser i din lista måste du synkronisera dem till din klocka. För att göra detta navigerar du till skärmen "Ready to Sync". Detta görs genom att klicka på knappen "Klar till synkronisering" nära toppen av skärmen.

6) När du är klar för att synkronisera skärmen visas mängden kurser som är redo att synkronisera. Kurser väljs automatiskt för att synkronisera. Om du bara vill synkronisera ett urval av kurser till klockan klickar du bara på minustecknet för att avmarkera kursen.

När du har valt kurserna att överföra till din klocka klickar du på knappen "Synkronisera" längst ner på skärmen. Detta startar synkroniseringsprocessen och visar en framstegsfält. När synkroniseringen är klar ändras fältet från att visa 'Synkronisera kurser' till 'Synkronisera fullständigt'.

* Om en kurs är markerad med en orange kartsymbol betyder det att den för närvarande kartläggs av vårt team och därför inte kan synkroniseras. Kursen ska kartläggas inom tre dagar och när den är tillgänglig försvinner kartsymbolen.

7) Detta är slutet på synkroniseringsprocessen, dessa kurser kommer nu att finnas tillgängliga på din klocka. Hoppa helt enkelt upp till kursen, starta en runda så kommer kursen att vara tillgänglig för val.