Hur du uppdaterar klockans firmware

Firmware är programmeringen som skrivs in på din klocka. Uppdateringar ges ofta för att introducera nya funktioner och fixa eventuella problem som kan hämma din Shot Scope-upplevelse.

När det finns en firmwareuppdatering tillgänglig får du ett e-postmeddelande från Shot Scope som låter dig veta att du måste uppdatera.

Uppdatering med skrivbordsappen

Vi rekommenderar att du uppdaterar med skrivbordsappen. Detta är den mest effektiva processen och kommer att synkronisera uppdateringen snabbare än att använda mobilappen. Följ dessa anvisningar för att uppdatera din firmware:

1) Se till att din klocka har minst 25% batteriladdning.

2) Om du har din stationära app öppen, logga ut manuellt (stängning av appen loggar inte ut dig).

3) Anslut klockan till datorn via den medföljande USB-kabeln.

4) Logga in på skrivbordsappen Shot Scope

5) Du kommer att se en pop-up på skärmen som den nedan. Klicka på knappen "Uppdatera" för att starta uppdateringen av firmware.

6) Uppdateringsprocessen bör ta 5-10 minuter. När uppdateringen är klar kommer skärmen att ändras för att visa detta. Koppla ur klockan och anslut den igen så att uppdateringen är klar.

Uppdatering med mobilapparna

Om du inte har tillgång till skrivbordsappen kan du uppdatera via mobilappen. Se till att du gör det via WiFi och tillåter ytterligare tid för uppdateringen att behandlas. Denna process tar i genomsnitt 10-15 minuter. Du måste också ha den senaste appversionen för att detta ska lyckas. Följ dessa anvisningar för att uppdatera din firmware:

1) Se till att din klocka har minst 25% batteriladdning.

2) Om du har din Shot Scope-app öppen, logga ut manuellt (stängning av appen loggar inte ut dig).

3) Logga in på Shot Scope-appen.

4) Anslut klockan till Shot Scope-appen.

5) Navigera till fliken "My Shot Scope" på appen. På en Android-enhet gör jag detta genom att trycka på menyknappen uppe till vänster och sedan välja "My Shot Scope" från rullgardinsalternativen. På en iOS-enhet görs detta genom att knacka på "Mer" -knappen längst ner till höger, välj sedan fliken "My Shot Scope" från alternativen som visas.

6) För att starta uppdateringen av firmware klickar du på den övre högra knappen som heter 'Uppdatera'. Detta kommer att starta uppdateringen och när uppdateringen är klar är din klocka uppdaterad.