Vad är medaljer?

Medaljer är en funktion i Shot Scope-systemet som gör det möjligt för användare att låsa upp vissa utmärkelser för olika delar av golfspelet.

När du har loggat in en ny omgång får du ett meddelande om du har låst upp några nya medaljer. Om en omgång inte är avstängd kan medaljer inte låsas upp förrän omgången är avstängd.

Medaljfunktionen kan nås via fliken Medaljer på både webbpanelen och mobilappen. Här kan du se vilka medaljer du har låst upp och vilka medaljer som fortfarande behöver låsas upp.

Kan du låsa upp dem alla ?!