Vad är topplistor?

Leaderboards är en funktion som låter dig tävla mot andra Shot Scope-användare. Du kan tävla mot dina vänner, medlemmar i Shot Scope-teamet och alla användare över hela världen.

Det finns angivna topplistor som du automatiskt kommer in i när du har valt och det finns också möjligheten att skapa privata topplistor som kan vara för en grupp vänner eller arbetskollegor etc.

I alla topplistor tävlar du om vissa statistik som Driving Distance och Longest Putt Holed. För att se vilken annan statistik du kan tävla över, välj in och kolla in dem själv.

Om du inte väljer Leaderboards-funktionen kommer ingen statistik eller information att delas med någon. Du kan välja bort och när som helst, klicka här för mer information.