Hur man skapar eller går med i en privat topplista i mobilappen

Skapa en privat Leaderboard

1) Navigera till Leaderboard-skärmen. Detta görs på iOS genom att knacka på 'Tävla' -knappen längst ner på skärmen och sedan knacka på fliken 'Leaderboards' längst upp till höger på skärmen. Om du är på Android trycker du på menyknappen uppe till vänster och sedan på alternativen som visas klickar du på alternativet 'Tävla'. En gång på Compete-skärmen trycker du på fliken "Leaderboards".

2) För att börja skapa ett privat topplista i mobilappen klickar du bara på plusikonen i det övre högra hörnet. Detta tar dig till den privata topplistan.

3) På den här sidan har du möjlighet att antingen skapa eller gå med i en privat topplista. För att skapa en privat topplista knackar du på knappen "Skapa Leaderboard", detta kommer att skapa ett textfält för dig att ange namnet på din topplista. När du har angett namnet trycker du på "Skicka" så kommer topplistan att skapas. En ligapinne kommer att genereras och du har möjlighet att dela detta med dina vänner.

Gå med i en Leaderboard

1) Navigera till Leaderboard-skärmen. Detta görs på iOS genom att knacka på 'Tävla' -knappen längst ner på skärmen och sedan knacka på fliken 'Leaderboards' längst upp till höger på skärmen. Om du är på Android trycker du på menyknappen uppe till vänster och sedan på alternativen som visas klickar du på alternativet 'Tävla'. En gång på Compete-skärmen trycker du på fliken "Leaderboards".

2) För att gå med i en privat topplista i mobilappen klickar du bara på plusikonen i det övre högra hörnet. Detta tar dig till den privata topplistan.

3) Detta tar dig till den privata topplistan. På den här skärmen har du möjligheten att antingen skapa eller gå med i en privat topplista. Ange 6-teckenskoden i textrutan "Gå med i ledarbordet" och tryck sedan på "Gå med" -knappen. Efter att ha gått med i en topplista kommer den att listas i avsnittet "Mina topplistor" längst ner på sidan.