Hur man skapar eller går med i en privat topplista på instrumentpanelen

Skapa en Leader-board på instrumentpanelen

För att börja skapa ett privat ledartavla på instrumentbrädan klickar du bara på knappen "Gå med eller skapa ett ledarstavla".

Detta öppnar din privata ledarskaps-sida. Sätt in namnet på ditt ledningskort i texten som matas in och tryck sedan på knappen "Skapa en Leaderboard" som blir aktiv. Din topplista skapas och en ligapinne som du kan dela med vänner genereras.

Gå med i en Leader-board Dashboard

För att gå med i en ledare på instrumentbrädan klickar du på knappen "Gå med eller skapa en lista".

Sätt in den unika 6-teckenkoden i det medföljande textfältet i avsnittet "Gå med i en Leaderboard" och tryck sedan på "Gå med" -knappen när den blir aktiv.

När du väl har gått med i topplistan ska den anges i avsnittet "Mina topplistor".