Hur väljer jag in och inte av topplistor

Välja in

Första gången du går in i topplistorna måste du verifiera din information och välja in. Ditt handikapp och nationalitet kommer att förbehandlas och du kan göra nödvändiga ändringar med hjälp av listrutorna. När du är nöjd med informationen måste du kryssa i rutan för att gå med på att dela data och sedan trycka på 'Tävla' -knappen.

Välja bort

Om du inte längre vill delta i topplistorna är allt du behöver göra att välja bort. Det här alternativet finns i dina kontoinställningar på instrumentpanelen. När du har valt bort kommer du att tas bort från alla topplistor som du tävlade om.