Följ

Varför ska jag redigera och logga ut min runda?

Att logga av är mycket som att skriva på ett virtuellt resultatkort. Du håller med om att uppgifterna från din runda är korrekta och är vad som hände på banan. Vi har sociala funktioner i systemet som Leaderboards, detta gör att en Shot Scope-användare kan tävla mot en annan användare, detta system går sönder om användare loggar av falsk information. Om du väljer någon av våra sociala funktioner, se till att bara logga ut korrekt information.
Det är god praxis att bara logga ut en omgång efter att uppgifterna är korrekta för att säkerställa att din statistik är korrekt. Att stänga av felaktiga data innebär att du analyserar felaktiga data som är motproduktiva.

Var denna artikel till hjälp?
5 av 7 tyckte detta var till hjälp
Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

0 Kommentarer

logga in för att lämna en kommentar.
Powered by Zendesk