Hur du lägger till ett nytt skott i mobilredigeringen

Klicka först på den blå plusknappen längst ner till höger på skärmen. Detta leder dig till en skärm med en lista över klubbarna i din väska. Rulla och knacka på klubben som användes för det nyligen tillagda skottet. Om din klubb inte finns på den här listan kommer du bredvid att spara dina ändringar och lägga till en klubb i My Bag-funktionen och skapa den klubben innan du återvänder till redigeringsfunktionen.
Du måste sedan knacka och dra bilden så att den är i rätt ordning. Om det till exempel är det tredje skottet du lägger till trycker du på och drar det så att det passar in mellan det andra skottet och det nuvarande tredje skottet. När du väl är glad trycker du på "Fortsätt" -knappen längst ner på skärmen så skapas bilden.