Hur man lägger till en straff i mobilredigering

Klicka först på den blå plusknappen längst ner till höger på skärmen. Detta leder dig till en skärm med en lista över klubbarna i din väska och ett alternativ till "Lägg till straffskott". Detta kommer att skapa en pop-up med tre alternativ:

* Lägg till två skott - lägger till två straffbilder till dina data
* Lägg till ett skott - lägger till ett straffslag i dina data
* Avbryt - Lägg inte till några straffskott och ger dig skärmen med klubblistan.

Du kommer sedan att behöva knacka och dra straffskottet till var de inträffade. Om det till exempel var mellan det andra och det tredje skottet, drar du sedan X-straffkakel ned till mellan det andra och tredje skottet på skärmen. Tryck sedan på knappen "Fortsätt".