Hur startar jag en runda på min klocka?

Följ dessa anvisningar för att starta en omgång:

1) Slå på klockan genom att trycka på den övre vänstra knappen.
2) Lås upp klockan genom att trycka på den nedre vänstra knappen.
3) Tryck på den övre högra knappen för att starta den nya rundprocessen.
4) Du borde nu vara på läget för att välja läge, använd den övre högra knappen och den nedre högra knappen för att ändra alternativet för spelläge. När alternativet du vill välja är i mitten av skärmen sluta bläddra. Klicka här för mer information om de olika tillgängliga spellägena.
5) Tryck på den övre vänstra knappen för att bekräfta val av spelläge.
6) Klockan börjar nu söka efter en GPS-signal. När den hittar en signal visas en lista över närliggande kurser på skärmen.
7) Använd de övre och nedre högra knapparna för att bläddra igenom kursalternativen om det finns mer än en kurs tillgänglig. När banan du vill spela är i mitten av skärmen sluta bläddra.
8) Tryck på den övre vänstra knappen för att bekräfta kursvalet. Om du inte vill starta ett spel och återgå till huvudskärmen trycker du på den nedre vänstra knappen.

Din runda har nu börjat på din valda kurs.