Hur avslutar jag en runda på min V2?

För att avsluta en runda måste du cykla genom skärmarna med menyknappen (mittknappen på vänster sida) tills du når skärmen Aktuell runda. På den här skärmen har du möjlighet att avsluta omgången genom att trycka på den nedre högra knappen.

När du har gjort detta blir du ombedd att bekräfta att du vill avsluta omgången. Tryck på den nedre vänstra knappen bredvid 'Ja' texten för att avsluta din runda.