Vad gör pick up-funktionen?

Vad gör det?

Upphämtningsfunktionen låter dig plocka upp bollen på ett hål och rensa skotten från det hålet.

Säg att du spelar i en matchplay-tävling och din motståndare erkänner hålet, du kan trycka på pick up och att hålet kommer inte att bidra till din statistik eftersom det inte var slutfört.

Hur anger du att du vill hämta din boll?

Helst, stå på den plats där ditt senaste skott slutade. Bläddra igenom skärmarna genom att trycka på menyknappen (mittknappen på vänster sida) tills du kommer till den andra PinCollect-skärmen. På den här skärmen ser du alternativet 'Pick up' för att anpassa det du vill plocka upp, tryck på den nedre vänstra knappen.