Hur ändrar jag enheterna för min statistik från meter till meter med hjälp av online-instrumentpanelen

Följ anvisningarna nedan för att uppdatera din statistik på din stationära app:

1) Logga in på ditt konto på ditt online instrumentpanelkonto. https://dashboard.shotscope.com

2) Klicka på pilen uppe till höger bredvid ditt namn. Klicka på 'Konto' från alternativen som visas.

3) En gång på kontoskärmen. Klicka på rullgardinsalternativet under 'Enheter' och välj 'Mätare' från alternativen som visas.

4) Klicka på knappen "Spara alla detaljer" längst ner till höger på skärmen. Detta sparar ändringen och uppdaterar all statistik i ditt konto så att den är i meter.