Hur man redigerar informationen om en skapad klubb i Min väska på instrumentpanelen

Följ dessa anvisningar för att redigera en befintlig klubb:

1) Klicka på klubben som du vill redigera, klubben bör nu ha en röd kontur om du har gjort det framgångsrikt.

2) Knappen 'Redigera' bör nu bli tillgänglig.

3) Klicka på knappen "Redigera". Detta skulle visa en pop-up på skärmen.

4) Klicka på och redigera något av de områden som du behöver redigera. Om du till exempel redigerar en klubb som skapats automatiskt och vill tilldela en märke och modell till klubben klickar du på texten 'Standard' under rullgardinsmenyn 'Gör' och tilldelar det aktuella märket och gör sedan samma sak för modellen.

5) När du är nöjd med de ändringar du har gjort klickar du på knappen "Skicka". Detta sparar redigeringarna.