Hur man ändrar klockinställningarna från meter till meter

Avstånden som visas på klockskärmen är som standard inställda på varv. Följ stegen nedan för att uppdatera klockan till mätare i stället:

1) Navigera till inställningsskärmen, tryck på den nedre vänstra knappen från hemskärmen.

2) Använd den nedre högra knappen för att bläddra ner alternativen tills 'Enheter' sitter mitt på skärmen.

3) Tryck på den övre vänstra knappen bredvid fästningen för att öppna inställningsmenyn för gårdar / meter.

4) Tryck på den nedre högra knappen för att bläddra ner till alternativet 'Mätare'.

5) Tryck på den övre vänstra knappen för att bekräfta omkopplaren till mätare. Klockskärmen ska visa meddelandet "Inställning uppdaterad" och sedan navigera tillbaka till hemskärmen.

Observera, detta kommer bara att uppdatera måttenheten för dina trädgårdar och inte din statistik. Detta kan uppdateras i apparna och instrumentpanelen. Klicka här för instruktioner om hur du gör det.