Hur du laddar upp en runda från klockan till ditt konto via mobilappen

Om du är klar med att spela en omgång och vill ladda upp rundan till ditt konto med mobilappen, följ instruktionerna nedan:

1) Anslut klockan och appen via Bluetooth. Klicka här för instruktioner om hur du gör det.
2) När du är ansluten bör anslutningsfältet överst på skärmen ändras för att visa en "Synkronisering" -knapp.
3) Klicka på 'Synk' -knappen så startar synkroniseringsprocessen. En grön förloppsindikator visas, när synkroniseringen har avslutats kommer uppdateringsfältet att uppdateras för att visa 'Synkroniserad slutförd'.

4) För att dra runt genom molnet, tryck och dra fingret ner på skärmen på sidan "Rundar". Detta kommer att uppdatera sidan och ta igenom den nya omgången.