Hur du ansluter klockan till en enhet via Bluetooth i mobilappen

Följ anvisningarna nedan om du vill ansluta din klocka till mobilappen Shot Scope:

1) Slå på Bluetooth-läget på enheten du använder.
2) Slå på Shot Scope-klockan genom att trycka på den övre vänstra knappen.
3) Lås upp den första skärmen genom att trycka på den nedre vänstra knappen.
4) Växla Shot Scope-klockan till Bluetooth-läge genom att trycka på den nedre högra knappen. Skärmen ska nu visa Bluetooth-logotypen. Du kan lägga klockan ner nu och hålla den inom några meter från enheten du använder.
5) Öppna Shot Scope-appen på din enhet.
6) Logga in på ditt konto i Shot Scope-appen.
7) Klicka på knappen "Anslut" uppe till höger på sidan "Rundar".

8) Klicka på knappen "Anslut" längst ner på sidan "Mitt skottområde".

9) Klockan kommer nu att vara ansluten till appen och fältet högst upp på sidorna 'Rundor' och 'Kurser' visas nu som 'Ansluten'.