Så prenumererar du på kursuppdateringar på skrivbordsappen

När du lägger till en kurs väljs den automatiskt för kursuppdateringar. Detta innebär att om en kurskarta uppdateras (till exempel en bunker läggs till) blir du ombedd att synkronisera kursen till klockan. Om du inte vill få uppdateringar kan du avmarkera den här rutan.

Följ dessa instruktioner för att prenumerera på uppdateringar på en kurs:

1) Anslut din klocka till skrivbordsappen. Klicka här för instruktioner om anslutning av klockan.

2) Navigera till avsnittet "Kurser" i appen. På vänster sida av skärmen finns en flik med namnet 'Kurser', klicka på den här fliken.

3) När du väl är på skärmen "Kurser" kan du söka i vår databas för att hitta kurser genom att antingen använda den lokala platsfunktionen eller genom att söka ett kursnamn i sökfältet. För att använda kurserna i närheten klickar du på knappen "Närliggande plats" till höger på skärmen. För att använda sökfältets funktion klickar du på sökfältet, skriver in kursens namn och trycker sedan på 'Enter' på tangentbordet.

* Om du inte hittar den kurs du letar efter kan du söka efter kursen endast med hjälp av kursens nyckelord, till exempel 'Augusta'.

4) För att prenumerera på uppdateringar på dina valda / valda kurser klickar du bara på rutan för uppdateringar bredvid kursnamnet. Om rutan ändras för att visa en grön bock har du nu prenumererat på uppdateringar för den kursen.