Hur ändrar jag min hemmakurs?

instrumentbräda

För att ändra din hemmakurs på instrumentpanelen följer du instruktionerna nedan:

1) Logga in på ditt online instrumentpanelkonto. https://dashboard.shotscope.com/

2) Klicka på ditt namn längst upp till höger på skärmen. Detta visar en lista med alternativ, från dessa alternativ klickar du på 'Konto'.

3) I kontosektionen finns det ett alternativ att välja din hemmakurs. Skriv bara in det nya namnet på din hemmakurs och välj rätt alternativ på rullgardinsmenyn. Se till att trycka på knappen "Spara alla detaljer" innan du lämnar sidan. Om du ändrar din hemmakurs i instrumentpanelen uppdateras detta också automatiskt på skrivbordet och mobilappen.

Mobil app

1) Logga in på ditt mobilkonto.

2) Navigera till kontoskärmen. Om du är på iOS klickar du på knappen "Mer" längst ner till höger, efter detta tryck på alternativet "Konto" från de visade alternativen. Om du är på Android trycker du på menyknappen längst upp till vänster och trycker sedan på alternativet 'Konto' från tillgängliga alternativ.

3) Klicka på knappen "Redigera" uppe till höger en gång på kontoskärmen. Tryck till slut på den kurs du har för närvarande som din hemmakurs, skriv sedan, sök och tryck på rätt kurs från sökresultaten.

4) När du är nöjd med ändringarna i din hemmakurs klickar du på knappen 'Klar' uppe till höger på skärmen.

Om du ändrar din hemmakurs i mobilappen kommer den också att automatiskt uppdateras på skrivbordsappen och instrumentpanelen.