Hur du ändrar tiden på din klockskärm

För att få rätt tid på klockan måste du ansluta klockan till en av Shot Scope-apparna. Klicka här för instruktioner om hur du ansluter till en mobilapp. Klicka här för information om hur du ansluter till skrivbordsappen.

När du har anslutit kan du koppla ur klockan.

Gå sedan ut i ett område med så lite byggnad och trädtäckning som möjligt, starta en runda på klockan som om du skulle spela. Klicka här för information om hur du startar en runda.

När du har fått en GPS-anslutning kommer klockan att visa meddelandet "inga kurser inom 1 km". Gå tillbaka från skärmen genom att trycka på den nedre vänstra knappen, detta bör ta dig tillbaka till huvudmenyn och din klocka ska ha den uppdaterade tiden visas.