Inkluderar jag putts från det gröna i min PinCollect-knapptryckning?

Du inkluderar varje putt på eller utanför greenen i PinCollect-beräkningen. Detta innebär att om du tar en putt från greenen och två på greenen så skulle det vara ett tryck på tre PinCollect-knappar.

Även om putts off the green ingår i PinCollect-beräkningen, kommer alla putter som tas bort från greenen att inkluderas i kortstatistiken och inte putstatistiken.