Manuell lägesläge

Det här alternativet har lagts till för användare som använder en motvikt-putter och inte kan skruva putter-taggen i toppen av klubben. Det är nu möjligt att växla mellan manuell och automatisk putt-läge från inställningsmenyn på bandet. Gå till klockan "Inställningar" och välj sedan alternativet "Sätta" och välj slutligen alternativet "Manuell".

Med manuell placering aktiverad på klockan kommer bandet att visa när man närmar sig en grön den manuella puttskärmen.

Tryck på den övre vänstra knappen (+) för att spela in en putt. Högst 4 putts kan vara spelade in. När du samlar bollen över stiftet, tryck på den nedre högra knappen 'Pin' för att spela in det slutliga puttantalet och stiftpositionen. Bandet kommer då att visa trädgårdar för nästa hål.