Hur man skapar en klubb med My Bag i mobilappen

Manuellt skapa klubbar

Följ dessa anvisningar för att lägga till en ny klubb:

1) Navigera till sidan Min väska. Klicka här för instruktioner om hur du gör det.

2) Klicka på taggplatsen efter ditt val. Om du tänker lägga till en 5 träklubb till exempel kanske du vill trycka på taggen "X1".

3) När du har knackat på en taggplats ser du skärmen nedan. Klicka på knappen "Ny klubb".

4) Du kommer först att bli ombedd att välja vilken typ av klubb du vill skapa. Välj den som gäller för dig och tryck sedan på 'Fortsätt' för att bekräfta valet. Om du till exempel vill skapa en 5 trä skulle du trycka på valet "Wood".

5) Det andra steget är att välja vilket klubbnummer du vill skapa. Välj den som gäller för dig och tryck sedan på "Fortsätt" -knappen för att bekräfta valet. Om du till exempel vill skapa ett 5 trä, tryck sedan på valet "5 trä".

6) Nästa steg är att välja vad som gör klubben. Välj den som gäller för dig och tryck sedan på "Fortsätt" -knappen längst ner på skärmen för att bekräfta valet. Om du till exempel vill skapa en Titleist TS2 5-träklickar du på valet 'Titleist'.

7) Det sista valet är att välja vilken modell klubben är. Välj den som gäller för dig och tryck sedan på "Fortsätt" -knappen längst ner på skärmen för att bekräfta valet. Om du till exempel vill skapa ett Titleist TS2 5-trä, tryck sedan på valet 'TS2'.

8) När du har slutfört alla dessa steg ser du en granskningssida. Om du är nöjd med alla val trycker du på "fullständig" -knappen för att bekräfta klubbbildningen. Du kommer sedan tillbaka till startskärmen för My Bag där den nya klubben tilldelas den taggplats som du valde.

Automatiskt skapade klubbar

Om du inte skapade din My Bag innan du spelade en runda kommer systemet automatiskt att ha skapat klubbar för dig. Dessa kommer också att tilldelas automatiskt.

Det här är inget problem, du kan redigera standardklubbarna och ändra dem till vad du vill. Du behöver inte skapa en annan uppsättning klubbar, redigera dessa klubbar till den uppsättning du har.