Hur du redigerar informationen om en skapad klubb i My Bag i mobilappen

Följ anvisningarna nedan om du vill redigera en befintlig klubb:

1) Navigera till skärmen My Bag på appen.

2) Klicka på klubben du vill redigera, klubben markeras röd om du har gjort det framgångsrikt. Om klubben inte tilldelas en tagg måste du tilldela den till en tagg innan du kan redigera den. Klicka här för mer information om tilldelning av klubbar.

3) När du har valt en klubb trycker du på knappen 'Redigera klubb' längst ner på skärmen.

4) Du kommer sedan till skärmen 'Redigera klubb'. Härifrån måste du först välja klubbtyp, sedan klubbnummer, därefter klubbens märke och slutligen klubbens modell. Du kan komma åt varje avsnitt genom att knacka på pennikonen bredvid varje sektion. För att bekräfta ditt val på varje avsnitt, tryck på "Fortsätt" -knappen längst ner på skärmen. När du har slutfört avsnitten trycker du på 'Spara' -knappen så sparas alla dina ändringar.

5) Du blir ombedd att bekräfta ändringarna. Klicka på "Spara" -knappen så kommer du tillbaka till startsidan för My Bag.