Tilldela klubbar till taggar i Min väska med mobilappen

Om du vill tilldela en redan skapad klubb till en tagg med mobilappen följer du instruktionerna nedan:

1) Navigera till skärmen My Bag på appen.

2) Klicka på taggplatsen som du vill tilldela en klubb till. Om du till exempel vill tilldela en 3 järnklubb som du inte tidigare använde kan du tilldela den till X2-taggen.

3) Du kommer sedan att tas till skärmen "Tilldela klubben". Du kan antingen skapa en ny klubb eller välja en befintlig klubb som inte har tilldelats en tagg än. För att välja en klubb knackar du på bakrutan. Om du till exempel vill tilldela en 3 järnklubb som du inte tidigare använde kan du tilldela den till X2-taggen.

Detta kommer att slutföra uppdraget och klubben, skärmen återgår till startskärmen för My Bag och klubben visas i den markerade tagplatsen.