Prenumerera på kursuppdateringar i mobilappen

När du lägger till en kurs väljs den automatiskt för kursuppdateringar. Detta innebär att om en kurskarta uppdateras (till exempel en bunker läggs till) blir du ombedd att synkronisera kursen till klockan. Om du inte vill få uppdateringar kan du avmarkera den här rutan.

Följ dessa instruktioner för att prenumerera på uppdateringar på en kurs:

1) Anslut din klocka till mobilappen. Klicka här för mer information om hur du ansluter din klocka.

2) Navigera till avsnittet "Kurser" i appen. Om du är på iOS-appen gör du det genom att knacka på fliken Kurser längst ner på skärmen. Om du är på Android-appen trycker du först på menyknappen uppe till vänster på skärmen och sedan på fliken Kurser från alternativen som visas.

3) När du väl är på skärmen "Kurser" kan du söka i vår databas för att hitta kurser genom att antingen använda den närliggande kursfunktionen eller genom att söka ett kursnamn i sökfältet. För att använda kurserna i närheten klickar du på målikonen uppe till höger på skärmen. För att använda sökfältet, tryck på sökfältet, skriv in kursens namn och tryck sedan på 'Klar' för att starta sökningen.

4) När du har hittat den kurs du letar efter, för att prenumerera på uppdateringar, tryck helt enkelt på rutan för uppdateringar bredvid kursnamnet. Om rutan ändras för att visa en grön bock har du nu prenumererat på uppdateringar för den kursen.