Hur man begär att en kurs ska laddas ner via desktop-appen

Om du inte kan hitta din kurs i vår databas, försök bara och sök efter kursens nyckelord, till exempel Augusta snarare än Augusta National Golf Club. Det kan bara vara så att kursnamnet är något annorlunda i vår databas än vad du söker.

Om du fortfarande inte kan hitta din kurs kan du begära att en kurs ska kartläggas. Gör så här:

1) Anslut din klocka till skrivbordsappen. Klicka här för instruktioner om anslutning av klockan.

2) Navigera till avsnittet "Kurser" i appen. På vänster sida av skärmen finns en flik med namnet 'Kurser', klicka på den här fliken.

3) Klicka på 'Begär' -knappen längst ner på skärmen. Ett formulär dyker upp och du måste fylla i alla delar av detta innan du kan skicka in en begäran. När du har skickat in formuläret kommer vårt team att få den information du har angett och få kursen kartlad på tre dagar.

* Kom ihåg att logga ut appen (att stänga appen loggar inte ut dig) och logga in igen för att uppdatera kurslistan, om du inte uppdaterar kurslistan hittar du inte den kurs vi har lagt till trots att den finns nu i databasen.