Hur man ändrar statistikmätningarna från varv till meter med mobilappen

Följ instruktionerna nedan för att uppdatera din statistik på din mobilapp:

1) Logga in på ditt konto på din app.

2) Navigera till inställningsmenyn på appen.

- Om du på iOS trycker du på "Mer" -knappen längst ner till vänster på skärmen, klickar du sedan på alternativen som visas på "Min profil" -knappen.

- Om du på Android trycker du på menyknappen uppe till vänster, klickar du på profilbilden längst upp till vänster från alternativen som visas upp (kan vara Shot Scope-logotypen om du inte har ändrat detta).

3) Klicka på omkopplaren bredvid texten "växla avstånd till meter" och detta kommer att uppdatera din statistik från varv till meter.