Hur tar jag bort en runda?

Du kan ta bort en runda i online-instrumentpanelen eller på mobilapparna.

Följ dessa anvisningar på webbplatsen:

1. Logga in på ditt konto på online-instrumentpanelen. https://dashboard.shotscope.com.

2. Klicka på resultatkortet du vill ta bort.

3. Klicka på fackikonen längst ner till höger på resultatkortet. Du kommer då att bli ombedd att bekräfta borttagningen. Klicka på alternativet "Ja".

Följ dessa anvisningar på mobilapparna:

1. Logga in på ditt konto på din mobilapp.

2. Dra från vänster till höger över den runda som du vill ta bort.

3. Klicka på papperskorgsikonen ur alternativen.

4. Klicka på alternativet 'Radera' från popup-fönstret. Din runda kommer nu att raderas.