Hur återställer jag mitt konto och har en ny start för min statistik?

Varje år startar systemet i viss utsträckning, du ser bara statistik från det året och inte en kombination av alla år. Så vad du vill göra är att ta bort alla omgångar under innevarande år och du kommer att få en ny start för året. Här är en länk för hur man tar bort rundor:

https://support.shotscope.com/hc/en-us/articles/360001196069-How-do-I-delete-a-round-

Ett annat alternativ är om du går in i Sign Off-processen för dessa rundor kan du trycka på kryssrutan som säger "Inkludera denna runda i din resultatstatistik?" detta kommer att innebära att rundorna inte längre kommer att inkluderas i din statistik men du behöver inte ta bort dem. Här är en länk som förklarar hur du gör detta i online-instrumentpanelen och mobilappar:

https://support.shotscope.com/hc/en-us/articles/360000378638-How-do-I-edit-my-round-and-sign-it-off-on-the-web-dashboard-

https://support.shotscope.com/hc/en-us/articles/360000354257-How-to-edit-and-sign-off-a-round-on-the-mobile-app