Hur ser jag inställningarna på min V2-klocka

Följ dessa anvisningar för att komma till inställningsavsnittet på klockan:

* Slå på genom att trycka på den övre vänstra knappen

* Lås upp klockan genom att trycka på den nedre vänstra knappen

* Tryck på den nedre vänstra knappen så kommer du att gå till inställningssektionen på klockan

De olika inställningarna är:

Kurser - visar listan över kurser som har laddats ner på klockan.

Enheter - Du kan ändra om du ser gårdar eller meter

Putting - Du kan ändra för att använda manuell insamling snarare än automatisk

Tagläsning - Detta är ett sätt att kontrollera att dina taggar fungerar

Om - Du kan kontrollera vilken firmware du har installerat och klockans serienummer