Hur kontaktar jag support?

Skicka ett e-postmeddelande till oss på support@shotscope.com om du inte hittar svaret du letar efter på vår supportwebbplats eller fyll i kontaktformuläret som du hittar här: https://shotscope.com/uk/contact-us.

Vi kommer att se till att svara med 48 timmar men vanligtvis är vi snabbare än det här. Kontortiderna är måndag-fredag ​​9-5 GMT eller BST. Vi har för närvarande ingen telefonlinje och ber om ursäkt för detta.

För att säkerställa att vi kan lösa ditt problem så snabbt som möjligt, skicka oss så mycket information om ditt problem som möjligt. Detta hjälper oss att lösa problemet snabbare.