Kan du återställa klockan?

Följ dessa anvisningar för att utföra en hård återställning:

* Slå på klockan genom att trycka på den övre vänstra knappen
* Lås upp klockan genom att trycka på den nedre vänstra knappen
* Håll den övre vänstra knappen nere i 15-20 sekunder tills skärmen blir tom. Se till att inte trycka på några knappar under den här processen.

* Slå på klockan igen genom att trycka på den övre vänstra knappen en gång