Hur ändrar jag mitt handikapp?

Du kommer att bli ombedd att bekräfta ditt handikapp efter varje omgång i utloggningsprocessen. Om du ändrar det här och undertecknar avrundningen kommer ditt handikapp automatiskt att uppdateras.

Du kan också ändra ditt handikapp manuellt i inställningarna för din mobilapp eller webbplatsen för online-instrumentpanelen.

Instrumentbräda:

* Klicka på inställningsmenyn uppe till höger på skärmen

* Välj alternativet 'Konto' från rullgardinsalternativen

* Klicka på alternativet 'Handicap' och välj ditt nya handikapp

* Tryck på knappen "Spara alla detaljer" längst ner till höger